Vores menu
Vores menu favner sæsoner og råvarer når de er allerbedst!
Snacks
Begynd din middag med nogle af vores snacks - alle snacks er delevenlige
Bobler og snacks efter køkkenets valg | 165
Østers med citron | 45
Marinerede Halkidiki oliven | 49
Ristede Marcona mandler | 46
Cheesetops med syltet jalapenos og chilimayo, 3 stk. | 70
Kyllingechips med confiteret hvidløgscreme | 74
Rosé rejer med peberfrugtcreme og citron | 76
Friterede fiskepinde med sauce tartare, 4 stk. | 76
Ibérico skinke med ostecreme og sylt | 84
10 g Caviar, PRUNIER Classique med stegt brioche, creme fraiche og urter | 239
30 g Caviar, PRUNIER Classique med stegt brioche, creme fraiche og urter | 399
Aften
Forretter
”Dåsemad” marinerede sardiner med stegt brioche og citron | 110
Gravad laks med peberrodsmayo, syltet perleløg, bitre salater og dild | 125
Ceviche på tun med friskost, daikon crudité, syltede jalapeños og citrusurter | 135
Pighvar bisque med saltede kammuslinger, syltede svampe og ørredrogn | 140
Tatar med Piment D'espelette, grillet kål, croutoner og vesterhavsost | 145
Hovedretter
Duroc gris med ristet kål, selleri og aromatisk sauce | 190
Stegt vesterhavsfisk med savoykål og muslingesauce| 199
Confiteret andelår med trøffelsauce, tyttebær, ristet grønkål og hasselnødder | 219
Glaseret kalvekæbe med rodfrugter, peberbacon og ragoutsauce | 210
Tilvalg
Mormorsalat med ristede kerner og urter | 45
Friterede kartofler med confiteret hvidløg og purløg | 55
Kartoffelkompot med gammelknas | 55
Dessert
Risalamande med hvid chokolade og kirsebær sauce | 115
Ananassorbet med marinerede ananas og luftig créme anglaise | 115
Hvid chokolademousse med kardemomme, cremefraichesis og yuzu | 125
4 danske oste med kompot og kiks | 136
Julemenu
3 retter | 399
2 retter | 325
Tilhørende vinmenu | 225
Frokost
Til frokost serveres der smørrebrød - se varianter herunder
Julemenu - 3 serveringer | 295
1. Servering - Marineret sild med karry, Laks med rævesauce og fritteres vesterhavsfisk.
2. Servering - Confiteret andelår med kartoffel kompot, kål og trøffelsauce
3. Servering - Risalamande med hvid chokolade og kirsebær sauce
Frokostretter:
Confiteret andelår med kartoffel kompot, kål og trøffelsauce | 185
Tatar med Piment D'espelette, grillet kål, croutoner og vesterhavsost, serveres med pommes | 179
Smørrebrød:
Marineret sild med karrycreme | 115
Friteret vesterhavsfisk med sauce tartare og citron | 115
Koldrøget laks med rævesauce og peberrod | 115
DE SØDE
Risalamande med hvid chokolade og kirsebær sauce | 75
4 danske oste med kompot og kiks | 136
Børneretter
Friteret fiskefilet med pommes, remoulade, ketchup og citron | 125 kr.
Friteret kylling med pommes, remoulade og ketchup | 125 kr.
Wrap med kylling og salat | 110 kr.
Smørrebrød ad libitum
Fredag - søndag serverer vi smørrebrød ad libitum fra kl. 11.30 - 14.00
Smørrebrød ad libitum | 225 kr.
Tørstige?
Tilkøb fri bar i to timer | 195 kr.
Takeaway
Ved bestilling af minimum to stykker - 100 kr. pr. smørrebrød