Vores menu
Vores menu favner sæsoner og råvarer når de er allerbedst!
Snacks
Begynd din middag med nogle af vores snacks - alle snacks er delevenlige
Champagne og snacks efter køkkenets valg | 165
Østers med yuzu og olivenolie | 45
Marinerede Halkidiki oliven | 49
Ristede Marcona mandler | 46
Crudité af sæsonens grønt med confiteret hvidløgscreme | 50
Arancini med vesterhavsost og gammelknas, 3 stk. | 70
Kyllingechips med pebermayo | 74
Friterede rosé rejer med peberfrugtcreme og citron | 76
Friterede fiskepinde med sauce tartare, 4 stk. | 76
Gougéres med Ibérico skinke og ostecreme, 3 stk. | 84
Sardiner med stegt brioche, piment d'Espelette og citron | 90
Aften
Forretter
Laks med asiatisk barbecue, syrlig cremefraiche, puffede ris og glaskål | 135
Gratinerede kammuslinger med saltede vafler og krondild | 140
Saltet kuller med rygeost, ærter, bønner, grønne jordbær og græskarkerner | 145
Tatar med Piment D'espelette, grillet kål, croutoner og vesterhavsost | 145
Hovedretter
Hopballe Mølle kylling med stegte kantareller, majs, tyttebær og blanquette | 189
Stegt vesterhavsfisk med grillet kål, æblepuré, ristede hasselnødder og luftig beurre blanc | 196
Dampet vesterhavsfisk med pighvar bisque, jordskokkepuré, urtesalat og ørredrogn | 199
Grillet okse med nye løg, syltede løg, løg puré og glacesauce med røget marv | 229
Tilvalg
Sommersalat med vinaigrette og croutoner | 45
Friterede kartofler med pebercreme og purløg | 55
Kartofler fra Fur med kryddersmør | 55
Dessert
Ananassorbet med marinerede ananas og luftig créme anglaise | 115
Gäteau marcel med hengemte solbær og vaniljeis | 130
4 danske oste med kompot og kiks | 136
Kokkens valg
3 retter sammensat af køkkenet | 399
Tilhørende vinmenu | 225
Frokost
Til frokost serveres der smørrebrød - se varianter herunder
Marineret sild med karrycreme og æbler | 109
Friteret rødspætte med sauce tartare og agurk | 124
Koldrøget laks med rygeost, syltede grønne jordbær og peberrod | 120
Kartoffelmad med løvstikke, agurkerelish, vesterhavsost og ristede løg | 120
Tatar med Piment D'espelette, grillet kål, croutoner og vesterhavsost | 124
Oksefilet med bearnaisemayo, ristede løg og rødløgsrelish | 124
Kyllingesalat med svampecreme og urter | 120
Hvid kornblomst med syltede figner og valnødder | 119
Stjerneskud | 199
DE SØDE
Dagens kage | 75
4 danske oste med kompot og kiks | 136
Børneretter
Friteret fiskefilet med pommes, remoulade, ketchup og citron | 125 kr.
Friteret kylling med pommes, remoulade og ketchup | 125 kr.
Wrap med kylling og salat | 110 kr.
Smørrebrød ad libitum
Fredag - søndag serverer vi smørrebrød ad libitum fra kl. 11.30 - 15.00
Smørrebrød ad libitum | 225 kr.
Tørstige?
Tilkøb fri bar i to timer | 195 kr.
Takeaway
Ved bestilling af minimum to stykker - 100 kr. pr. smørrebrød