Vores menu
Vores menu favner sæsoner og råvarer når de er allerbedst!
Snacks
Begynd din middag med nogle af vores snacks - alle snacks er delevenlige
Bobler og snacks efter køkkenets valg | 165
Østers med wasabi og olivenolie | 45
Marinerede Halkidiki oliven | 49
Ristede Marcona mandler | 49
Kartoffelchips med purløg og cremefraiche | 49
10 g Caviar, PRUNIER Classique med stegt brioche, creme fraiche og urter | 239
30 g Caviar, PRUNIER Classique med stegt brioche, creme fraiche og urter | 399
Aften
Menuer
3-Retters menu efter køkkenets valg | 399
Tilhørende vin menu | 245
5-Retters menu efter køkkenets valg | 599
Tilhørende vin menu | 429
”En aften på Ballast” | 1.100
Snacks og bobler, 5-retters menu, vin menu, kaffe med sødt og en skarp
Forretter
”Dåsemad” marinerede sardiner med stegt brioche og citron | 110
Saltet kuller med æble, peberrod, boghvede og shiso | 125
Tærte med Skagen skinke, havgus, perleløg og rucola | 125
Tatar med bønner, grønne tomater, crouton, sesam og vesterhavsost | 135
Hovedretter
Grillet gris med kål, svampe, græskar og sauce på Gambrinus | 199
Stegt sandart med rosenkål, hasselnødder, glaskål og citrus blanquette | 219
Torsk en Croute med morkler, tragtkantareller og morkelsauce | 229
Tournedos Rossini af oksemørbrad | 429
Tilvalg
Kålsalat med vinaigrette | 50
Ristede kartofler med pesto | 50
Pommes med trøffelmayo | 50
Desserter
Stempelkaffe med petitfours | 75
Craqueline med vaniljeis, appelsin og karamelsauce | 115
Pistacieis med olivenolie og mørk chokolade | 125
4 danske oste med kompot og kiks | 140
Frokost
Til frokost serveres der smørrebrød - se varianter herunder
Sild med spicy karrysalat, rødløg og urter | 120
Friteret vesterhavsfisk med remoulade, urter og citron | 120
Koldrøget laks med asiatisk mayo, fennikel og agurk | 120
Skaldyrssalat med rejer, krebs, ørredrogn, æggeblomme og dild | 120
Tatar med røget marv, æggeblomme, peberrod og karse | 120
Confiteret gris med sennepsmayo, perleløg og jordskokker | 120
Kyllingesalat med svampe, kyllingeskind og croutoner | 120
Rillette af oksespidsbryst med cornichoner, gule beder og sennep | 120
Stjerneskud | 199
Snapsevogn
Udvalg af hjemmelavede snaps | 60
De klassiske snaps | 40
Dessert
Stempelkaffe med petitfours | 75
Craqueline med vaniljeis, appelsin og karamelsauce | 115
Pistacieis med olivenolie og mørk chokolade | 125
4 danske oste med kompot og kiks | 140
Børneretter
Friteret fiskefilet med pommes, remoulade, ketchup og citron | 125 kr.
Friteret kylling med pommes, remoulade og ketchup | 125 kr.
Smørrebrød ad libitum
Lørdag - søndag serverer vi smørrebrød ad libitum fra kl. 11.30 - 14.00
Smørrebrød ad libitum | 245 kr.
Takeaway
Ved bestilling af minimum to stykker - 100 kr. pr. smørrebrød