Vores menu
Vores menu favner sæsoner og råvarer når de er allerbedst!
Snacks
Begynd din middag med nogle af vores snacks - alle snacks er delevenlige
Bobler og snacks efter køkkenets valg | 165
Østers au naturel | 45
Østers med wasabi, kærnemælk og ramsløg | 45
Friteret østers med tabasco crème | 45
Alle 3 østers | 110
Friterede fjordrejer fra fur med piment | 75
Fried chicken med koriander og lime | 75
Marinerede Halkidiki oliven | 49
Ristede Marcona mandler | 49
Kartoffelchips med purløg og cremefraiche | 49
Sardiner med cremefraiche og citron | 110
10 g Caviar, PRUNIER Classique med stegt brioche, creme fraiche og urter | 239
30 g Caviar, PRUNIER Classique med stegt brioche, creme fraiche og urter | 399
Aften
Menuer
3-Retters menu efter køkkenets valg | 399
Tilhørende vin menu | 245
5-Retters menu efter køkkenets valg | 599
Tilhørende vin menu | 429
”En aften på Ballast” | 1.100
Snacks og bobler, 5-retters menu, vin menu, kaffe med sødt og en skarp
Forretter
Saltet sandart med ærter, friskost, radiser og ramsløg | 125
Pighvar bisque med blåmuslinger, chili olie og glaskål | 125
Tatar med pebercreme, pinjekerner, tomat og vesterhavsost | 125
Hovedretter
Hopballe mølle kylling med svampe, vesterhavsost og aromatisk sauce | 199
Helstegt skærising med hvide asparges og muslingesauce | 199
Kalve schnitzel med ærter, bønner, ansjos og brunet smør | 229
Stegt vesterhavsfisk med artiskok, sauce fumé og ørredrogn | 229
Tournedos Rossini af oksemørbrad | 429
Tilvalg
"Cæsar salat" | 40
Ristede kartofler | 50
Pommes med tomatmayo | 50
Desserter
Stempelkaffe med petitfours | 75
Rabarberkompot med vaniljeis, cremefraiche og skovmærke | 115
"Tiramisu" | 125
4 danske oste med kompot og kiks | 135
Frokost
Til frokost serveres der smørrebrød - se varianter herunder
Sild med spicy karrysalat, rødløg og urter | 120
Friteret vesterhavsfisk med remoulade, urter og citron | 120
Koldrøget laks med asiatisk mayo, fennikel og agurk | 120
Skaldyrssalat med rejer, krebs, ørredrogn, æggeblomme og dild | 120
Oksefilet med bearnaise mayo, ristede løg og rødløgs relish | 120
Confiteret gris med sennepsmayo, perleløg og jordskokker | 120
Kyllingesalat med svampe, kyllingeskind og croutoner | 120
"Ostemad" | 120
Stjerneskud | 199
Snapsevogn
Udvalg af hjemmelavede snaps | 60
De klassiske snaps | 40
Dessert
Stempelkaffe med petitfours | 75
Dagens dessert | 95
4 danske oste med kompot og kiks | 140
Børneretter
Friteret fiskefilet med pommes, remoulade, ketchup og citron | 125 kr.
Friteret kylling med pommes, remoulade og ketchup | 125 kr.
Smørrebrød ad libitum
Lørdag - søndag serverer vi smørrebrød ad libitum fra kl. 11.30 - 14.00
Smørrebrød ad libitum | 245 kr.
Takeaway
Ved bestilling af minimum to stykker - 100 kr. pr. smørrebrød