Om os

Lokale råvarer med stor smag

Ballast inspireres til dagligt af det nynordiske køkken, og serverer egnens lokale råvarer, kvalitet og stor smag. For at udnytte naturens skifte og omfavne sæsonernes forskellige råvarer på bedst mulig vis, varierer menuen i takt med årstiderne. Som gæst vil du derfor ofte kunne glæde dig over nye, lækre retter på menukortet, som du kan sætte tænderne i.
 

Land, mark og hav på menuen

På restaurant Ballast bliver du inviteret med på en rejse gennem forskellige anretninger fra land, mark og hav. Alle retter serveres i forretstørrelse, som giver rig mulighed for at gå på opdagelse i menuens mange muligheder, og smage på lidt mere af det hele. Skab dit eget fuldendte måltid med 3-4 serveringer. Hver ret og bid er en symfoni af smag og tekstur, som fortæller historier om årstiden, egnen og kærligheden til madlavning.


Lang liste af vine

Den perfekte ledsager til din madoplevelse er et glas (eller flere!) af Ballasts lækre vine. Vinkortet gemmer på mange forskellige druer - fra de franske klassikere til de sjældne årgange fra kælderen. De har sågar sirlige østrigske bobler, som prikken over i'et til din dessert. Er du mest til sød rosé, sprød hvidvin, dyb rødvin eller en boblende velkosmt? Din favorit findes het sikkert et sted på vinkortet.


Hold dit næste selskab hos Ballast

Restaurant Ballast er fuld af liv og glade dage. Mulighederne er mange og begrænsningerne få. I restaurantens flotte lokaler kan du invitere til arrangementer og selskaber. Hvad enten du gerne vil arrange herrehygge, dameaften eller møde med kollegaerne, så er restaurant Ballast stedet for dig.